Dakwerk

b1Taken binnen het bedrijf bestaan uit het leveren en aanbrengen van zowel kunststof als bitumineuze dakbedekking, isolatie van daken, renovatie van daken, reparaties van daklekkages, het verstrekken van product informatie en het maken van berekeningen.  

Metselwerk

b2Met een sterk team en een zorgvuldig geselecteerde groep kunnen wij ieder project realiseren. Bij de werkplaats is een groot assortiment bouwmaterialen en gereedschappen aanwezig, zodat het werk altijd in optimale condities uitgevoerd kan worden.

Bekijk ons werk

Tegelwerk

b3Gespecialiseerde tegelzet specialisten, dat zich inzet voor het leveren van kwaliteit en een betaalbare prijs aan de klant.Bij ons treft u uitgebreide productkennis, advies en het gebruik van de nieuwste gereedschappen en moderne methoden. 

Leidingwerk

b5We werken met ervaren loodgieters en elektriciëns die het vak verstaan. Zij monteren alle leidingen voor uw nieuwe badkamer, nieuwe verwarmingsbuizen naar de CV installatie, waterleiding en riolering voor douche, toilet en bad.

Stel gerust je vraag

Hekwerk

b4M.C. Dienstverlening produceert en/of monteert graag uw hekwerk of sierhekwerk. Onze medewerkers helpen u graag met vakkundig advies bij het maken van uw keuze. Regelmatige onderhoudsbeurten zorgen voor langer genot van uw hekwerk. 

Ramen en deuren plaatsen

b6De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en opgeleide monteurs. Wij plaatsen door heel Nederland kunststof kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, serres, dakramen en garagedeuren.

Neem contact met ons op