buiten-deur

Het belangrijkste onderdeel van uw huis is de hoofdingang. PVC deuren zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie, zijn ecologisch, lood-vrij en duurzaam. . De technische eigenschappen van PVC deuren worden uitsluitend bepaald door de gebruikte profiel. Het profiel systemen bieden fijnste bouwkwaliteit en beschikken over warmte-en geluidsisolatie, bescherming indringer en kijk modern.
We kunnen niet alleen eenvoudig wit PVC deuren importeren, maar ook een reeks van acrylcolor en laminaten, die deel uitmaken van PVC deuren eruit zien alsof ze zijn gemaakt van hout, en nog steeds alle voordelen van PVC deuren. U hoeft niet om dergelijke deuren te schilderen, ze zijn gemakkelijk te reinigen en het oppervlak verandert niet door de jaren heen. En je kunt de kleur kiezen uit 20 mogelijkheden en afwerkingen.

Sinds begin 2010 importeren wij PVC deuren van loodvrij PVC-profielen. Dergelijke deuren zijn duurzamer, stabieler, beter bestand tegen externe effecten, en blijven langer wit en glanzend. Boven alles is dat een gebruikte PVC stabilizeris niet giftig is en heeft geen invloed op de volksgezondheid of het milieu. Gerecycleerd loodvrije PVC profielen kunnen worden gebruikt voor de vervaardiging van nieuwe PVC voorwerpen – zoals speelgoed, verpakkingsmaterialen en medische hulpmiddelen. Helaas zijn veel fabrikanten gebruiken nog steeds PVC stabilisatoren met loodverbindingen. Wij raden u aan om loodvrije PVC deuren te gebruiken omdat we de zorg over uw gezondheid en uw omgeving dragen.

deuren-pagina