about

Of het nu gaat om woningbouw, bedrijfshuisvesting, woonzorgprojecten of renovatieactiviteiten. Bouwen is meer dan het op tijd uitvoeren van wat er op een tekening staat. Bij M.C. Dienstverlening staat kwaliteit en de communicatie met onze opdrachtgever centraal zodat het bouwproces soepel en efficiënt verloopt.

We zijn graag vroegtijdig betrokken bij uw project zodat we mogelijke knelpunten op tijd kunnen signaleren en oplossen. Ook verwerken we vaak innovatieve technieken in een plan bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Verder weten we als geen ander hoe we voor u (vergunnings)technische problemen tijdig kunnen onderkennen en oplossen. Daarnaast dragen we u vaak kostenbesparende voorstellen aan zodat dat de efficiency van het project vergroot wordt.

Wij werken graag samen met een vaste groep ontwikkelaars en vaak in een bouwteam. Dit doen we bewust omdat we het prettig vinden dat we onze opdrachtgever goed kennen. Hierdoor is een half woord vaak genoeg en loopt het bouwproces heel erg soepel.

Door deze werkwijze bereiken we samen met u het gewenste eindresultaat en maakt u als opdrachtgever optimaal gebruik van onze kennis en expertise. En dat is te zien aan het uiteindelijke bouwproject!