ramen

Goede ramen zorgen voor een uitstekende warmte en isolatie, zijn ecologische, loodvrij en duurzaam. PVC ramen, PVC deuren en andere constructies worden vervaardigd uit de Duitse GEALAN PVC-profielen. De technische eigenschappen van kunststof ramen worden uitsluitend bepaald door de gebruikte profiel. GEALAN profiel systemen bieden fijnste bouwkwaliteit en beschikken over uitstekende warmte en geluidsisolatie, bescherming tegen indringers en moderne uitstraling.

We verkopen niet alleen wit kunststof ramen, maar bieden ook een waaier van kleuren en houtnerf afwerkingen, die deel uitmaken van kunststof ramen. De ramen zien eruit alsof ze zijn gemaakt van hout. U hoeft niet meer de ramen te schilderen, ze zijn gemakkelijk te reinigen en het oppervlakte verandert niet door de jaren heen. U kunt een van de 20 kleuren en afwerkingen kiezen.

Kunststof ramen en deuren uit loodvrij PVC-profielen ramen zijn duurzamer, stabieler, beter bestendig tegen externe effecten en blijven langer wit en glanzend. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat PVC stabilisator gebruikt, het is niet giftig en heeft geen invloed op de volksgezondheid of het milieu. Gerecycleerd loodvrije PVC profielen kunnen worden gebruikt voor de vervaardiging van nieuwe PVC voorwerpen – zoals speelgoed, verpakkingsmaterialen en medische hulpmiddelen. Wij verkopen loodvrij kunststof ramen, omdat we de zorg over uw gezondheid en uw omgeving dragen.